Een bedrijfsuitje naar Dublin organiseren?

Een weekendje naar Dublin als personeelsuitje, bedrijfsreis of teamuitje? Ierland en Dublin hebben een lange historie met vele invloeden. Een bedrijfsuitje organiseren? Dubbel en dwars Dublin!

Geef een Iers tintje aan uw bedrijfsuitje naar Dublin!

Met de Viking Splash Tour gaat u terug in de geschiedenis van Dublin tot aan de Vikingen. Ervaar tijdens uw personeelsuitje naar Dublin de onderdrukking en overheersing van de Engelsen. Onderga de beklemming van een cel in de oude gevangenis Kilmainham Gaol. Leer door een bedrijfsuitje naar Dublin uw collega’s op een andere manier kennen! Maak een kroegentocht en zing mee in een Ierse sing-a-long. Een personeelsuitje: De Dublinners heten u welkom!

Bedrijfsuitje naar Dublin: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Dublin tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Dublin – Ierland: Ontdekkingstocht

Begin uw ontdekkingstocht met een boeiende rondleiding bij Dublin Castle. Vanuit hier regeerden ooit de Britten over de stad. Het Custom House is een symbool van onderdrukking. Of ervaar de beklemming in de St. Patrick’s Cathedral. Bezoek zeker ook tijdens uw bedrijfsuitje naar Dublin de Anglicaanse Christ Church Cathedral uit 1172 met bijzondere relieken en mysterieuze nissen. In de vele musea leert u de geschiedenis van Ierland en Dublin kennen. In het National Museum ondergaat u het juk van de Vikingen en de Britse overheersing. Een compleet beeld van de geschiedenis van Ierland ervaart u in Collin’s Barracks. Irish Museum of Modern Art geeft overzicht van Ierse en internationale kunst in 20e eeuw.

Personeelsuitje naar Dublin – Ierland heeft u meer te bieden

Maak de Viking Splash Tour met een ‘Duck’, militair amfibievoertuig. Een ludieke tocht over land en water. Zo leert u de geschiedenis van Dublin in de tijd van de Vikingen kennen. Met de ‘treasure hunt’ ontdekt u de stad met avonturen, die u op camera vastlegt. Laat u verrassen in een idyllisch vissersplaatsje met een diner en traditionele Ierse show. Maar er is tijdens een bedrijfsuitje naar Dublin natuurlijk nog meer te beleven!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Dublin

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Dublin. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Dublin (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.