Een bedrijfsuitje naar Disneyland organiseren?

Voor een bedrijfsuitje naar Disneyland Parijs biedt het themapark het hele jaar door meer dan 50 attracties, shows en parades! Begin uw personeelsuitje naar Disneyland met een bezoek aan het themapark in Main Street, U.S.A. Het is een straat met vriendelijke huizen en vrolijk geschilderde gevels, ouderwetse uithangborden, winkeltjes en restaurants, net als vroeger.

Bedrijfsuitje naar Disneyland Parijs: Waar de klok naar het oude Amerika is teruggezet!

Een bezoek aan de Walt Disney studio’s hoort er tijdens uw bedrijfsuitje naar Disneyland zeker bij. Je favoriete tekenfilmfiguur komt plotseling tot leven en goed bewaarde vaktrucs worden ontmaskerd. Vier je eigen fantasie bot op de interactieve animatiedisplays. Ga met de Studio Tram voor een spectaculaire rit achter de schermen van de filmstudiosets. Zie je stuntmannen tijdens je personeelsuitje naar Disneyland hun grenzen verleggen. Bedrijfsuitje naar Disneyland: De tekenfilm komt tot leven!

Bedrijfsuitje naar Disneyland: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Disneyland tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Personeelsuitje naar Disneyland: De volgende thema’s als aanrader

Disneyland Adventureland beklim het boomhuis van de familie Robinson, waad door watervallen en loop over een van lianen gevlochten hangbrug. Disneyland Frontierland brengt u werkelijk in het Wilde Westen. Een legendarische tijd met nostalgie, avontuur en sensatie staan hier op het programma! In Fantasyland beleeft u een magisch land waar alle hoofdpersonen uit de sprookjes Perrault, Grimm en Lewis Carol wonen. Reis in Disneyland Discoveryland door de kosmos met speciale effecten en historische uitvindingen. Disneyland biedt uw bedrijfsuitje zowel overdag als ’s avonds een veelheid aan uitgaansmogelijkheden: bars, restaurants, boetieks, bioscopen, live-concerten en show.

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Disneyland

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Disneyland. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Disneyland (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.