Een bedrijfsuitje naar Brussel organiseren?

Bent u op zoek naar een geslaagd bedrijfsuitje naar Brussel? Een weekendje naar Brussel als personeelsuitje, bedrijfsreis of teamuitje? Brussel heeft hier alle ingrediënten voor! Prachtige architectuur, een rijke geschiedenis, cultuur en natuurlijk het Europese Parlement. Ook voor uw natje en droogje bent u met uw bedrijfsuitje in Brussel aan het juiste adres! Brussel is ook voor uw bedrijfsuitje een wereldstad!

Personeelsuitje naar Brussel: Kunst, cultuur en “joie de vivre!

Geef uw bedrijfsuitje Brussel een spannend tintje. Speur met uw team door het oude centrum naar de Mistery Man of Woman. Met de gegevens die u verzamelt, komt u op het juiste spoor. U geeft de informatie per SMS aan elkaar door. Hoe beter u samenwerkt, hoe groter de kans is dat u een prijs wint. Met de GPS navigeert u natuurlijk ook een gezellig eettentje binnen. Onderweg leert u de Brusselse binnenstad kennen. Een bedrijfsuitje organiseren? Bruisend Brussel wacht op u!

Bedrijfsuitje naar Brussel: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Brussel tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Brussel: Er is meer dan Manneke Pis!

U raakt tijdens uw bedrijfsuitje naar Brussel vanaf de caféterrasjes niet uitgekeken op de Grote Markt met fraai hooggotisch stadhuis en de sierlijk vergulde gevels van de gildehuizen. Alvast een tip voor uw personeelsuitje naar Brussel: bezoek eens het Atomium, de Musea voor Schone Kunsten, de Nieuwstraat, de Louizalaan en neem een rondleiding door het Europees Parlement. Zin in een Belgisch biertje? In één van de gildehuizen vindt u het Brouwershuis. Ga mee met een Challenge Tour of beleef het teamspel Opsporing Verzocht en leer tijdens een bedrijfsuitje naar Brussel d.m.v. GPS en SMS-berichten de stad kennen. Combineren van uw bedrijfsuitje naar Brussel is mogelijk met bijvoorbeeld Brugge, Antwerpen of de Ardennen.

Personeelsuitje naar Brussel biedt u ook gezellige en leerzame parken

Leer tijdens uw personeelsuitje Brussel het ‘multiculti’ park Mini Europa kennen. Luister naar de klokken van de Big Ben. Breek de Berlijnse Muur af. Laat de Vesuvius uitbarsten. Of kom meer te weten via het interactieve mediaspel ‘Spirit of Europe’ over de Europese Unie. In het Jubelpark raakt u tijdens uw bedrijfsuitje Brussel niet uitgekeken: het Automuseum, Vliegtuig-, Legermuseum, het Museum voor Kunst en Geschiedenis en de beeldentuin. U kunt hier zeker uw hart ophalen. Maar er is tijdens een bedrijfsuitje Brussel natuurlijk nog meer te beleven!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Brussel

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Brussel. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Brussel (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.