Een bedrijfsuitje naar Brugge organiseren?

U wilt een geslaagd bedrijfsuitje? Brugge stelt u zeker niet teleur. Een onvergetelijk weekendje naar Brugge als personeelsuitje, bedrijfsreis of teamuitje. Een bezoek aan Brugge is als een bezoek aan de buren. U zult er zich tijdens uw bedrijfsuitje Brugge direct op uw gemak voelen. Al wandelend over de kasseien of varend over Reien laten wij u deze Vlaamse stad ontdekken. Een bedrijfsuitje organiseren? Brugge als een levend openluchtmuseum!

Bedrijfsuitje naar Brugge? Op naar een wereld van enkele eeuwen geleden!

De leukste winkels, de heerlijkste restaurants en de mooiste architectuur vindt u hier. Maak met uw bedrijfsuitje naar Brugge een leuke excursie zoals de sneukeltocht. Sneukelen is Vlaams voor snoepen. Een succesvol thema voor een personeelsuitje, toch? Samen met een stadsgids loopt u tijdens een bedrijfsuitje naar Brugge door het centrum en onderweg sneukelt u van de stad. Op verschillende plaatsen stopt u voor een verhaal over het ontstaan van een lekkernij. Uw tong en smaak doen mee, net als alle andere zintuigen. Een personeelsuitje organiseren? Geniet van het goede leven in Brugge!

Bedrijfsuitje naar Brugge: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Brugge tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Brugge: Wereld Erfgoed

Op het menu van de gids staan het Begijnhof, het Minnewater en de Onze-Lieve-Vrouwekerk. U vervolgt uw weg naar de Burg en de Grote Markt met het befaamde Belfort. Of met een fietstocht langs pittoreske dorpjes, boerderijen, windmolens, kerken en kastelen. Ga eens met een bedrijfsuitje naar Brugge per rondvaart door de reien (grachten) van de stad genieten. Of uw personeelsuitje Brugge maakt u flitsend met een Foto-Funtour. Creatief Brugge ontdekken is ook een optie. Of denkt u bij een bedrijfsuitje Brugge meer aan een originele rondrit per paardentram?

Personeelsuitje naar Brugge heeft u meer te bieden

Het Bruggemuseum vertelt tijdens personeelsuitje naar Brugge de geschiedenis als een wandeling. Het “Brugs Diamanthuis” of de bierbrouwerij “Halve Maan” horen bij een bedrijfsuitje naar Brugge. Tijdens een spektakeldiner ontmoet u oa. narren, minnestrelen, ridders, dansers en heksen. Wij laten u genieten van de culinaire hoogstandjes en ook winkelen is hier een feest. Met een rondreis door Vlaanderen vervolgen we onze ontdekkingstocht rond Brugge en Antwerpen. Of we overnachten tijdens ons bedrijfsuitje in Oostende gevolgd door een beachprogramma. Er is tijdens een bedrijfsuitje Brugge natuurlijk nog meer te beleven!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Brugge

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Brugge. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Brugge (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.