Een bedrijfsuitje naar Boedapest organiseren?

Een weekendje naar Boedapest als personeelsuitje, bedrijfsreis of teamuitje? Boedapest heeft een lange historie met vele invloeden. Een personeelsuitje naar Boedapest is een combinatie van heden en verleden. Personeelsuitje naar Boedapest: Dompel onder in een bijzondere cultuur!

Een bedrijfsuitje naar Boedapest: De stad heeft ons hart gestolen!

De stad heeft een lange historie met vele invloeden. Niet alleen ziet u de sporen van de Romeinen terug. Boedapest is ook in handen geweest van de Turken en de Oostenrijkers. Al deze invloeden zorgen voor een rijke cultuur. Kijk om u heen en ontdek tijdens uw personeelsuitje naar Boedapest de glorie van vroegere tijden terug in de prachtige gebouwen, die de stad haar karakter geven. U zult tijdens uw personeelsuitje, Boedapest ook als een trendy metropool ervaren. En zien we u flaneren op de Andrássy boulevard, de Champs Élysées van Boedapest. De machtige Donau domineert de stad en schitterende bruggen verbinden het lager gelegen Pest met Buda. Wij nemen u mee op een ontdekkingstocht door twee verschillende werelden. Bedrijfsuitje naar Boedapest: Verlies ook uw hart aan deze bijzondere stad!

Bedrijfsuitje naar Boedapest: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Boedapest tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Boedapest: Buda

Buda is gebouwd tegen de bergen. Hier vindt u de oude burchtwijk met zijn smalle schilderachtige straatjes en gezellige eethuisjes. Aanrader voor een bedrijfsuitje Boedapest is Royal Palace of Buda Castle op de Burchtheuvel. En natuurlijk komen we elkaar nog tegen in het Vissersbastion, de Matthiaskerk, in het Ludwig Museum voor hedendaagse kunst of in de Hongaarse Nationale Galerie.

Personeelsuitje naar Boedapest: Pest

Pest ligt aan de overkant van Buda. En het is het kloppende stadscentrum met brede winkelboulevards en statige gebouwen. Uw bedrijfsuitje naar Boedapest is niet compleet zonder een bezoek aan de imposante St.Stefanusbasiliek uit 1851. Alle bekende Hongaarse kunstenaars bouwden er 50 jaar aan. Het Huis van Terreur is het voormalig hoofdkwartier van de fascistische en communistische geheime dienst. Het museum is interactief en brengt politieke gruwelijkheden aan het licht. Ga met een dagexcursie naar de Poestaboerderij en ben getuige van een unieke paardenshow. Een dagtocht naar de Donau-bocht met een bezoek aan de voormalige hoofdstad Esztergom, de ruïnes van het paleis van Visegrad en het pittoreske dorpje Szentendre. Maar er is tijdens een bedrijfsuitje Boedapest nog meer te beleven!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Boedapest

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Boedapest. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Boedapest (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.