Een bedrijfsuitje naar Berlijn organiseren?

Een onvergetelijk weekendje naar Berlijn als personeelsuitje, bedrijfsreis of teamuitje? Wij denken graag met u mee en zetten uw wensen om in een personeelsuitje naar Berlijn dat past bij uw groep. Berlijn is natuurlijk bekend van de roerige geschiedenis. Tegelijkertijd maakt de moderne cultuur van Berlijn een bruisende wereldstad! Een bedrijfsuitje organiseren? Berlijn is het culturele centrum van Duitsland!

Een personeelsuitje naar Berlijn? Een stad van de tegenstijdigheden!

Adem de sfeer van de stad in en ervaar met uw collega’s de indrukwekkende geschiedenis van onze Oosterburen. Bewonder de spectaculaire nieuwbouw. In Berlijn vindt u tijdens uw bedrijfsuitje de interessantste bouwwerken van vandaag. Ga met ons mee op een heuse Trabi-Safari! In konvooi van Trabantjes rijdt u al knetterend en pruttelend door de straten van Berlijn langs de interessantste bezienswaardigheden. En ’s avonds Berlijn Nightlife en laten wij uw groep ook genieten van een heerlijk diner in een trendy restaurant. Een bedrijfsuitje naar Berlijn: Een stad die u bijblijft!

Bedrijfsuitje naar Berlijn: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Berlijn tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Berlijn: Uw ontdekkingstocht

Een stadstour met rondvaart over de Spree, een fietsrally met opdrachten of een Trabisafari brengen u tijdens uw personeelsuitje naar de culturele hoogtepunten van Berlijn. Maak met uw Nederlandse gids een stadswandeling van de eeuwenoude stadspoort de Brandenburger Tor via de oude historische Unter den Linden naar de Alexanderplatz. De Rijksdag met de begaanbare koepel staat niet alleen voor het nieuwe gezicht van de stad, maar is met zijn transparante constructie ook een symbool van de Berlijnse Republiek. Beleef de stad zelf als tentoonstelling, want in Berlijn vind je de interessantste bouwwerken van vandaag. Bezoek de indrukwekkende musea van de stad. Het Pergamonmuseum, Egyptische Museum en Haus am Checkpoint Charlie wachten op u. Voel tijdens uw bedrijfsuitje Berlijn zelf de sfeer van de indrukwekkende geschiedenis. Bezoek het DDR-Museum of van wat er nog is overgebleven? Ervaar topografie des Terrors, de criminele stucturen van het Derde Rijk. Of beleef Story of Berlin, een spectaculaire tijdreis vanaf 1237. Of de ondergrondse themawandeling “Berliner Unterwelten” laat u nog steeds de sfeer tijdens de geallieerde bombardementen echt voelen.

Berlijn heeft u meer te bieden

Zien we u tijdens uw personeelsuitje Berlijn terug in Potsdam of het voormalig concentratiekamp Sachsenhausen? Of geeft u de voorkeur aan een kanotocht op de Spree. In het Bärengemütliches Lokal geniet u van een uitgebreid buffet en live-muziek. Er is tijdens een bedrijfsuitje Berlijn natuurlijk nog meer te beleven!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Berlijn

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Berlijn. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Berlijn (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.