Een bedrijfsuitje naar Barcelona organiseren?

Een onvergetelijk weekendje naar Barcelona als personeelsuitje, bedrijfsreis of teamuitje. Samen met uw collega’s cultuur opsnuiven, lekker eten en shoppen. In de stad van Gaudí is uw personeelsuitje succesverzekerd! Wilt u op bedrijfsuitje? Barcelona is een prachtstad!

Een personeelsuitje naar Barcelona: Op naar het bruisende Catalaanse leven!

Barcelona is een schitterende stad om tijdens uw bedrijfsuitje in rond te dwalen. Ontdek de werken van Gaudi, de heerlijke keuken, het prettige klimaat en de aardige mensen. Gezellige winkeltjes en restaurants vindt u in de oude wijk. In de wirwar van smalle straatjes waant u zich tijdens uw bedrijfsuitje naar Barcelona in de middeleeuwen. Geniet in een gezellige tapasbar op de levendige boulevard de Ramblas. In zo’n omgeving is er voldoende om te bespreken buiten het werk. Met een personeelsuitje naar Barcelona leert u uw collega’s beter kennen onder de Spaanse zon. Trek de stoute schoenen aan en leer tijdens een workschop de flamencodans! Live muziek met zang en gitaar zorgt voor een sfeer vol passie en temperament. Voeten van de vloer… Olé! Bedrijfsuitje naar Barcelona heeft dé perfecte cocktail: de zon, de zee, het eten en de cultuur!

Bedrijfsuitje naar Barcelona: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Barcelona tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Barcelona: Tour Panoramico

Voor een algemene indruk begint uw personeelsuitje naar Barcelona in de topless-bus met de Tour Panoramico op de stadsberg de Montjuïc. De volgende stop is de Olympische Ring, waar in 1992 de Spelen werden gehouden. Wip langs Pueblo Español, een op schaal nagebouwde dorp, met diverse Spaanse bouwstijlen. Natuurlijk ontbreekt ook de Sagrada Familia, de onvergetelijke kathedraal van Gaudí, niet. Gaudí liet nog meer meesterwerken na: Casa Battló en casa Milà aan de Paseo de Gracia. Eindpunt? Het beeld van Christoffel Columbus. Geboren in Catalonië wist hij het allang: Voor een bedrijfsuitje is Barcelona het ei van Columbus!

Bedrijfsuitje naar Barcelona heeft nog meer te bieden

Boek voor uw personeelsuitje naar Barcelona een catamarantocht en geniet vanaf het water. Ontdek Barcelona nightlife en dineer tijdens de Flamenco show of flaneer op de de Ramblas. Maak een excursie naar een wijnboerderij of het Dalí museum in Figueres is een aanrader. Of kiest u voor het bergklooster Montserrat of het beroemde voetbalstadion Nou Camp. Er is tijdens uw bedrijfsuitje Barcelona natuurlijk nog meer te beleven!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Barcelona

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Barcelona. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Barcelona (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.