Een actief bedrijfsuitje Ardennen organiseren?

Bent u van plan een actief bedrijfsuitje naar de Ardennen te organiseren? Een weekendje of langer, net over de grens maar verrassend anders? Buitensport en survival, de Ardennen is dé outdoor sport regio op een steenworp afstand.

Een teambuilding organiseren? Survival in de Ardennen

Met een teambuilding in de Ardennen bedoelen we echt ACTIE: Survival, sport, teambuilding. Lekker met uw collega’s actief bezig zijn in de buitenlucht. Ga samen op avontuur in de regio van de Ourthe en Amblève. ’s Avonds vermoeid maar voldaan bij het kampvuur bijpraten. Dat is niet alleen gezellig, maar het versterkt ook de onderlinge band. Niets is zo belangrijk als een goede teamspirit.

Sportief bedrijfsuitje naar de Ardennen: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan de Ardennen, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en wij bieden een ruime keuze uit interessante, actieve programma’s en excursies.

Actief bedrijfsuitje Ardennen, alle survival binnen handbereik

U verblijft in een groepshuis, tentenkamp, blokhutten of hotel in de omgeving van Stavelot. Duke Travel biedt alle denkbare buitensport activiteiten zoals kanoën, raften, klimmen (diverse klimroutes met verschillende moeilijkheidsgraden), abseilen, tokkelen, brugbouwen, vlotbouwen en –varen, mountainbiken, kompas- en oriëntatiewandelingen en natuurlijk een onvergetelijk avondprogramma.

De Ardennen heeft meer te bieden dan alleen survival

Uw survivalweekend Ardennen uitbreiden met een cultureel programma? Dat kan! Breng een bezoek aan de steenkolenmijn van Blegny of maak de langste ondergrondse boottocht ter wereld in de grotten van Remouchamps. Of breng een bezoek aan de steden Luik, Maastricht of Aken.

Interessant alternatief – sporten in het Ertsgebergte:

Bekijk hiernaast de promotiefilm van ons Outdoor Sportkamp in het Ertsgebergte. Een unieke regio aan de Duits/Tsjechische grens op slechts 650 km van Nederland. Wij bieden hier alle denkbare buitensportmogelijkheden en in de regio zijn veel culturele uitstapjes te plannen. Bezoek onze pagina Ertsgebergte – topbestemming voor meer informatie.