Een bedrijfsuitje naar Antwerpen organiseren?

Een onvergetelijk weekendje Antwerpen als personeelsuitje, bedrijfsreis of teamuitje. Antwerpen is een fantastische stad om met uw collega’s een weekendje in rond te lopen. Een personeelsuitje organiseren? Op naar het bruisende Antwerpen!

Een bedrijfsuitje organiseren? Antwerpen, de ruwe diamant, heeft het allemaal!

Een personeelsuitje naar Antwerpen: dat is Rubens, diamant, haven, gezelligheid en genieten van het leven! Beleef de gouden tijden in het historische centrum met de gezelligste straatjes en pleintjes. Antwerpen, Europese cultuurstad, stad van de middeleeuwen en de Renaissance. Maar een bedrijfsuitje naar Antwerpen is ook lekker eten en drinken, een gezellige babbel en een avondje stappen. Het maakt allemaal deel uit van de Antwerpse “levenskunst”. Én ook ’s avonds betekent een personeelsuitje Antwerpen genieten! Alle ingrediënten voor een geslaagd bedrijfsuitje zijn in Antwerpen aanwezig! Een personeelsuitje organiseren? Antwerpen, een boeiende en bloeiende schat van een stad!

Bedrijfsuitje naar Antwerpen: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Antwerpen tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Antwerpen: Werelds en volks. Historisch en hedendaags

Naar de mooiste bezienswaardigheden met een stadswandeling, fietstocht, een bustour of een GPS-Challenge Tour. Bezoek de imposante Onze-Lieve-Vrouwenkathedraal of de Grote Markt met het prachtige stadhuis. In wijk Zuid vindt u tijdens uw bedrijfsuitje naar Antwerpen talrijke musea. Deze hippe wijk is ook populair om zijn trendy restaurants, modehuizen en indrukwekkende art-nouveau gebouwen. Bezoek eens de riolen van Antwerpen. Daal af in de onderbuik voor een ondergronds avontuur. Ook het Rubenshuis mag u niet missen. Of een multimediale rondleiding in het Diamantmuseum?

Bedrijfsuitje Antwerpen heeft u nog meer te bieden

Shoppen doet u nergens beter dan in de Meir en de Leopoldstraat. Én ook terrassen tot in de laatste uurtjes kunt u uitstekend in Antwerpen. Maak tijdens uw personeelsuitje naar Antwerpen een tochtje op de Schelde. Of zien we u terug op de Vogeltjesmarkt, de Antwerpse Zoo of bezoekt u een bierbrouwerij? Tijdens de Smikkel Smakkel Wandeling ‘snoept’ u onderweg van de stad. Gevolgd door een feestavond met diner in een authentieke 15e eeuwse kelder. Maak een rondreis door Vlaanderen. Denk aan het historische Brugge, Gent. Of combineert u uw bedrijfsuitje naar Antwerpen liever met sportieve activiteiten? Er is tijdens uw personeelsuitje Antwerpen natuurlijk meer te beleven!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Antwerpen

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Antwerpen. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Antwerpen (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.