Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van onze bestemmingen? Vul dan een contactformulier in op onze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij sturen u graag geheel vrijblijvend en kosteloos een reisvoorstel toe.  Staat uw bestemming niet op onze website en bent u wel benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem ook dan even contact met ons op, één van onze medewerkers zal dan uw wensen met u bespreken. Hieronder in het kort een overzicht hoe wij te werk gaan.

Ons aanbod

Duke Travel verzorgt reizen voor besloten groepen vanaf 20 deelnemers. Wij verzorgen tenminste het vervoer en verblijf. Voor elke doelgroep werken wij met passende accommodaties en bijbehorende prijzen. Van groepshuizen en hostels tot hotels. U kunt bij onze terecht voor reizen per touringcar, vliegreizen en treinreizen met o.a. de Eurostar, ICE en Thalys. Een excursieprogramma, maaltijden, feestavond, educatieve excursies, sportactiviteiten, teambuilding, theatervoorstellingen, etc. Wij helpen u graag met de invulling van het programma. Heeft de reis een speciaal doel of bezoekt u graag een specifiek evenement? Laat het ons weten!

Ieder groep is uniek – vertel ons uw wensen

Wij hebben geen brochure waarin alle reizen staan. Waarom niet? Iedere groepsreis is uniek. Wij maken dan ook voor iedere groep, aan de hand van de specifieke wensen en het budget, een offerte op maat. Weet u al precies wat u wilt of bent u nog in de oriënterende fase? Wij maken graag enkele voorstellen om u wegwijs te maken in ons aanbod. Hierin staan de kosten voor het vervoer en verblijf vermeldt. Bij het voorstel ontvangt u ook suggesties voor excursies en een aantal mogelijkheden voor accommodaties. Wilt u na ontvangst van het voorstel een uitgewerkt programma? Dan is dat geen enkel probleem. Wij werken uw reisprogramma graag concreter uit!

Tijdens en na de reis

Na een goede voorbereiding gaat u dan eindelijk op reis! U bent in het bezit van een gedetailleerd en duidelijk reisprogramma. Tickets en entreekaartjes waar nodig heeft u ruim van te voren in het bezit. Onze chauffeurs, instructeurs en gidsen ter plaatse zijn allemaal gecertificeerde professionals die uw reis tot een gegarandeerd succes maken.
Wij gaan er niet vanuit, maar zijn er problemen tijdens uw reis dan zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op ons noodnummer dat u ontvangt bij uw reisbescheiden.

Zekerheid en veiligheid bij Duke Travel

Duke Travel is aangesloten bij SGRZ. Deze garantieregeling houdt in dat de reiziger ervan verzekerd is dat vooruitbetaald reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeenkomst niet kan nakomen.

Reis veilig, kies een Keurmerk Touringcarbedrijf voor uw reis! Duke Travel werkt uitsluitend met touringcarbedrijven die een keurmerk hebben.

Met Europeesche Verzekeringen als verzekeringspartner gaat u goed verzekerd op reis.

AVG

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Benieuwd hoe wij met uw privacy omgaan? Lees dan onze Disclaimer & Privacy.