De Corona crisis

Wie ons een jaar geleden had gezegd dat we op 1 juni 2021 nog altijd geen groepen op reis zouden hebben, hadden we voor gek verklaard. Maar, dit afgelopen jaar is gebleken dat wat onmogelijk lijkt toch echt mogelijk is. We hebben een lange adem moeten hebben en als wij hieruit één ding hebben geleerd is het dat we veel flexibeler en buigzamer zijn dan van tevoren gedacht.

Een weekend weg met collega’s levert mooie verhalen op en een geslaagde schoolreis, studiereis of werkweek is wat ons betreft één van de beste herinneringen uit de middelbareschooltijd. Met het openen van de grenzen en de soepelere maatregelen komen bij veel van onze groepen gelukkig ook de reiskriebels weer boven.
Bij jullie ook? Wij zijn er meer dan klaar voor en zijn dan ook benieuwd naar jullie reisplannen.

Vervoer, accommodatie, excursieprogramma en/of maaltijden? Geen probleem! Op basis van jullie wensen en budget creëren wij een reis op maat. Dit geldt voor al onze steden-, wintersport- en outdoorreizen. Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor de organisatie van jullie reis? Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van een onvergetelijke reis.

De Nederlandse overheid houdt op de website www.nederlandwereldwijd.nl alle actuele reisadviezen en maatregelen per land bij. Voor verdere informatie per bestemming verwijzen wij je door naar deze website.