Ja, ik wil graag meer informatie over Duke Travel - Onze werkwijze

 

Gaarne invullen:

  • Bestemming
  • Aantal dagen
  • Ca. aantal pers.

Voor ontvangst brochure, CD's, e.d. adres vermelden.

Duke Travel - Onze werkwijze

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van onze bestemmingen? Vul gerust een contactformulier in op onze website. Staat uw bestemming niet op onze website en bent u wel benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan even telefonisch contact op zodat u met één van de medewerkers uw wensen kunt bespreken. Hieronder een kort overzicht hoe wij te werk gaan.

Ons aanbod

Duke Travel verzorgt groepsreizen voor groepen vanaf 20 deelnemers. Wij verzorgen tenminste het vervoer en verblijf. Voor elke doelgroep werken wij met passende accommodaties en bijbehorende prijzen. Van groepshuizen en hostels tot hotels. U kunt bij onze terecht voor reizen per touringcar, vliegreizen en treinreizen met o.a. de Eurostar, ICE en Thalys. Een excursieprogramma, maaltijden, feestavond, educatieve excursies, sportactiviteiten, teambuilding, theatervoorstellingen, etc. Wij helpen u graag met de invulling van het programma. Heeft de reis een speciaal doel, of bezoekt u graag een specifiek evenement. Laat het ons weten!

Ieder groep is uniek – vertel ons uw wensen

Weet u al precies wat u wilt, of bent u nog in de oriënterende fase? Wij maken graag enkele globale voorstellen om u wegwijs te maken in ons aanbod. En anders werken wij direct een passend reisprogramma voor u uit. Uw contactpersoon zal een eerste voorstel voor u en de groep maken. Hierin staan de kosten voor het vervoer en verblijf vermeldt. Daarnaast wordt er ook een indicatie van de programma mogelijkheden gegeven. Bij het voorstel worden ook alle mogelijke excursievoorstellen en een aantal mogelijkheden voor accommodaties mee gestuurd. Wist u dat Duke Travel met meer dan 20 accommodaties per bestemming werkt?! Heeft u na ontvangst van het voorstel behoefte aan een uitgewerkt programma? Dan is dat geen enkel probleem. Wij werken uw reisprogramma graag concreter uit!

Tijdens en na de reis

Na een goede voorbereiding gaat u dan eindelijk op reis! U bent in het bezit van een gedetailleerd en duidelijk reisprogramma. Tickets en entreekaartjes waar nodig heeft u ruim van te voren in het bezit. Onze chauffeurs, instructeurs en gidsen ter plaatse zijn allemaal gecertificeerde professionals die uw reis tot een gegarandeerd succes maken.
Wij gaan er niet van uit maar mochten er toch problemen zijn tijdens uw reis, dan zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op ons noodnummer dat u ontvangt bij uw reisbescheiden.

Zekerheid en veiligheid bij Duke Travel

Duke Travel biedt u de zekerheid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden – De SGR stelt uw reisgeld veilig zonder extra kosten!
De Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf waarborgt de kwaliteit en de veiligheid van toeristisch,
zakelijk en recreatief vervoer per touringcar. Deze stichting richt zich op de kwaliteitsverbetering
van de bedrijfsvoering en de dienstverlening van de door haar erkende touringcarbedrijven.
Met Europeesche Verzekeringen als verzekeringspartner gaat u goed verzekerd op reis.

                                                      
         

Na de reis zijn wij natuurlijk reuzen benieuwd hoe het is geweest. Daarnaast zijn er natuurlijk altijd puntjes
ter verbetering waar wij graag met u aan werken voor de verbetering van onze dienstverlening en volgende reizen.