Groepsreis naar York

Een groepsreis naar York organiseren? Een weekendje of langer met je eigen groep op reis? Ga dan naar York en laat u inspireren. Tijdens uw groepsuitje kunt u genieten van de eeuwenoude gebouwen en de prachtige kathedraal, welke de stad de typische Engelse sfeer mee geeft.
Een groepsreis organiseren? York neemt u mee!

Organsieer een groepsreis naar York: Zodra u wegvaart begint uw groepsuitje naar York!

Bekend om zijn Romeinse en Middeleeuwse erfgoed en de invloeden van de Vikingen. De rijkdom aan bezienswaardigheden maakt York tot een inspirerende stad. Huur tijdens uw groepsreis naar York een audioguide en bewandel de vestingwallen van 3,4 km rondom de stad. Onderweg komt u langs maar liefst 45 torens. Zin in nog meer geschiedenis? Bezoek dan eens York’s oudste pub, The Black Swan. In dit prachtige vakwerkpand smaakt uw ‘pint of lager’ nóg lekkerder! Geniet van een mix aan leuke winkeltjes. Met een schat aan gezellige pubs en restaurants staan de avonden van uw groepsuitje York garant voor heerlijk eten en gezelligheid. Een groepsreis naar York, dat kán niet mislukken!

Groepsreis of stedentrip naar York: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan York, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Groepsreis naar York: Boeiende rondleidingen

De bouw van de beroemde middeleeuwse kathedraal York Minster kostte 250 jaar. Bezoek het Jorvik Viking Centre met verbazingwekkende ontdekkingen van de moderne archeologie. Ga met uw groepsuitje York terug in de tijd met de verschillende beruchte en beroemde gebouwen van York, zoals The York Dungeon, The Treasurer’s House en de Barley Hall. Ook het rijkdom aan musea mag u niet missen. Maak een reis door de tijd en beleef de geschiedenis in het York Castle Museum. Wellicht vinden we u tijdens uw groepsreis York terug in het Yorkshire Air Museum of de York Art Gallery? Of heeft u meer belangstelling voor de historische verborgen geheimen van de stad.

York heeft u meer te bieden

Maak een culinaire avond cruise en geniet van het uitzicht, van de muziek en een lekker drankje. Meer spanning en sensatie? Griezel tijdens de ‘Haunted walk of York’ en ga mee op spokenjacht. Maar er is tijdens een groepsreis York natuurlijk nog meer te beleven!

Meer informatie over een groepsreis naar York

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar York. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje York (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.