Het overzichtelijke en compacte skigebied Wildkogel Arena heeft een gevarieerd aanbod aan prachtige, brede pistes met mooie afdalingen voor zowel de beginnende als gevorderde skiër. U kunt naast de Wildkogel Arena skipas kiezen voor een combinatieskipas Wildkogel – Zillertal Arena. Met deze skipas heeft u tegen een kleine meerprijs toegang tot beide skigebieden: totaal ruim 200 km pistes. Is zelfs dit nog niet genoeg? Kies dan de Kitzbüheler Alpen AllStarCard: hiermee heb je met één pas toegang tot 2.750 km pistes van de Kitzbüheler Alpen én het Salzburg Super Skigebied – gegarandeerd grenzeloos wintersport plezier!

Wildkogel Rodelbaan

Een hoogtepunt van de Wildkogel is de langste, verlichte, rodelbaan ter wereld (14 km)…een echte aanrader! Eigenlijk een must voor elke bezoeker aan dit gebied. Exact halverwege vindt u de après-skibar ‘Zwischnzeit’ voor een gezellige tussenstop aan de buiten- of binnenbar. Daarna daalt u af naar het dal voor de laatste 7 kilometer. Onderaan de pistes in Bramberg en Neukirchen vindt u enkele gezellige après-skibars.

Duke Travel dé wintersport specialist

Een groepsreis met Duke Travel wordt al meer dan 25 jaar geheel tot in de puntjes verzorgd door het Duke Travel Team.

  • Keuze uit vele verschillende accommodaties – vertel ons uw wensen.
  • De scherpste prijzen door goede samenwerking met lokale uitvoerders
  • Skipassen, materiaal en lessen op maat gereserveerd.
  • Sneeuwschoenwandelingen, Rodelavonden en vele andere activiteiten “buiten de piste”
  • U reist veilig met het keurmerk busbedrijf.

Een groepsreis, schoolreis of bedrijfsuitje Wildkogel?

Ons enthousiaste team staat voor u klaar en regelt de totale groepsreis wintersport persoonlijk en professioneel. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan!


Wintersport Wildkogel

Afstand Utrecht:                                       950 km
Hoogte Wildkogel:                                   2225 m
Skipas Wildkogel:                                    62 km
Vliegen op Salzburg