Een groepsreis naar Tsjechië organiseren?

Een schoolreis of werkweek naar Tsjechië. Er zijn zo veel mogelijkheden, van cultureel tot sportief en culinair. En bovenal: heel erg betaalbaar! Laat je verrassen door de diversiteit die dit land te bieden heeft.

Praag – Moeder de steden

Praag, de gouden stad aan de Moldau, was in de middeleeuwen één van de grootste steden van Europa. De Karelsbrug verbindt de Prager Burcht en het oude centrum met elkaar. Ervaar het Gouden Straatje met de gekleurde huisje van alchemisten en goudsmeden. Wandel met uw gezelschap naar de Altstadt en bewonder het astronomische uurwerk. U mag de Joodse Wijk zeker niet vergeten te bezoeken. Dit is ongetwijfeld het grootste monument van de Joodse Cultuur in Praag. Wilt u echt álles weten over wat er in Praag te bewonderen is? Lees dan ons blog over alle tips in Praag.

Ertsgebergte en Reuzengebergte in de zomer

Wij bieden volop buitensportmogelijkheden in beide gebieden. In het Ertsgebergte hebben wij ons eigen survivalkamp. Kijk vooral eens op één van de promo-filmpjes over dit gebied. Het Reuzengebergte is een wonderschoon natuurgebied met vele kilometers uitgezette wandelroutes en fietspaden.

Ertsgebergte en Reuzengebergte in de winter

Net over de grens met Duitsland ligt het Ertsgebergte, zowel aan Duitse als aan Tsjechische kant vind je vele wintersportmogelijkheden, bovendien bieden wij hier onze wintersurvival aan. Een volle week waarin je van alle wintersportactiviteiten kunt ‘proeven’. Denk aan skiën, snowboarden, sneeuwschoenwandelen, rodelen, langlaufen, biatlonschieten, snowtubing en nog veel meer!
In het Reuzengebergte vind je bekende wintersportplaatsen zoals Harrachov en Spindleruv Mlyn, iets meer pistekilometers en onder andere ook een skischans die in het wereldbekercircuit wordt gebruikt.

Tsjechië heeft nog meer te bieden

Wat dacht u van Karlove Vary, een kuuroord in het westen van de Bohemen. Of Pilzen, hier is volgens velen het bier (pils) uitgevonden. Of breng een bezoek aan voormalig concentratiekamp Theresiënsadt. Ook de Skoda Fabriek in Mladá Boleslav is zeker een bezoek waard. Laad u rondleiden door de fabriek en bezoek het museum. Ook de glasfabriek met Boheems kristal doet uw ogen stralen. Een groepsreis naar Tsjechië is niet compleet zonder bezoek aan de grotten van Koneprusy en Kasteel Karlštejn. Bezoek het “Hollywood van het Oosten” met beroemde films als “Mission Impossible” en “Casino Royale” in de filmstudio’s van Barrandov.

Meer informatie over een groepsreis naar Tsjechië?

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis naar Tsjechië. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.

? Welke bekende steden kent Tsjechië?

Tsjechië is een middelgroot land in het centrale gedeelte van Europa en heeft veel grote steden. De hoofdstad is Praag en andere bekende steden zijn Kutná Hora, Český Krumlov, Domažlice en Pilsen. Leuk weetje: In Pilsen vind pils haar oorsprong.

Welke wintersportactiviteiten kun je ondernemen?

Denk aan skiën, snowboarden, sneeuwschoenwandelen, rodelen, langlaufen, biatlonschieten, snowtubing en nog veel meer!

Waarom Duke Travel?

Wij nemen de totale organisatie voor onze rekening, zodat u zich op uw deelnemers kunt concentreren. Heeft u een reis in gedachten? Wij maken graag vrijblijvend en kosteloos een reisvoorstel voor u.