Groepsreis naar Trier organiseren

Een groepsreis naar Trier, mooier kan haast niet. Aan de oevers van de Moezel ligt de oudste stad van Duistland. Tijdens uw groepsuitje naar Trier kunt u genieten van de cultuur, historie en uiteraard de Moezelwijnen. Een groepsreis organiseren? Trier heet u hartelijk welkom!

Organiseer een groepsreis naar Trier: aan de oevers van de Moezel bourgondisch genieten!

Trier is een fascinerende stad. Indrukwekkende gebouwen uit de tijd der Romeinen, de charme van een oude visserswijk en verschillende weinstubes maken uw groepsreis naar Trier tot een succes. Maak tijdens uw groepsuitje naar Trier een stadswandeling langs de prachtigste monumenten en vakwerkhuizen. In de autovrije straatjes achter de Dom vindt u winkeltjes om van te smullen. Een Romeins badpaleis bezoeken? Döppekooche eten? Een glas frisse Moezelwijn drinken? Een groepsreis naar Trier is vooral geniéten. Groepsreis Trier: een gegarandeerd succes!

Groepsreis of stedentrip naar Trier: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Trier, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Groepsreis naar Trier: Wat gaan we doen?

Een goede start van uw groepsreis naar Trier is een bezoek aan de Dom. Ooit gebouwd als paleis voor de Romeinen is dit sinds de 5e eeuw de oudste bisschopskerk van Duitsland. Na uw rondleiding in de Dom, bezoekt u de Liebfrauenkirche of de Basiliek van Trier. Nadat u door de toegangspoort van de stad, de Porta Nigra, bent gekomen, kunt u een bezoek brengen aan het Amfitheater of de Kaiserthermen. U ontdekt meer over Trier tijdens uw groepsreis met een bezoek aan het stedelijk museum Simeonstift en leer alles over de geschiedenis van de stad. Of zien we u in het Karl Marxhuis of het Bisschoppelijk Dom- en Diocesanemuseum.

Groepsreis naar Trier heeft u meer te bieden

Bewandel eens met uw collega’s het ‘wijnleerpad’, dat bij het amfitheater in Trier begint. Wat is het geheim van de moezelwijn? Proef eerst maar even. Santé! ’s Avonds kunt u dineren in een van de vele gezellige restaurants. Of u maakt een dinercruise? Wat meer actie? Trier heeft een ideale omgeving voor sportieve activiteiten zoals klimmen en abseilen. Maar er is tijdens uw groepsreis Trier nog meer te beleven!

Meer informatie over een groepsreis naar Trier

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Trier. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Trier (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.