Groepsreis naar Reykjavik – IJsland

Een groepsreis naar Reykjavik organiseren, dát is een origineel idee! Reykjavik, de hoofdstad van IJsland, is een parel van een stad in een land van lavavelden, grindwoestijnen en gletsjers. Ontdek tijdens uw groepsuitje aan IJsland de kracht van de natuur. Ooit liepen hier Vikingen rond. Binnenkort misschien u wel. Kijk uit, u nadert een geiser! Een groepsreis organiseren? Reykjavik met IJsland is een veelzijdige bestemming!

Een groepsreis organiseren? Reykjavik – IJsland voor alle jaargetijden!

Reykjavik met IJsland is voor een groepsreis een veelzijdige bestemming, op slechts 3 uur vliegen van Nederland. Historische en moderne musea, hippe winkel- en uitgaansmogelijkheden, luxe restaurants en bijzondere bezienswaardigheden: u vindt het allemaal tijdens uw groepsreis naar Reykjavik! Een groepsreis organiseren? In IJsland is eigenlijk alles fotogeniek!

Groepsreis of stedentrip naar Reykjavik: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Reykjavik, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Groepsreis naar Reykjavik: We leren de stad kennen

Met een stadstour rijdt u langs het Parlementsgebouw, de Kathedraal, Perlan en nog veel meer. Met de Ghost Walk ervaart u hoe griezelig Reykjavik was en misschien nog steeds is! Stap tijdens een groepsreis naar Reykjavik in de oude haven Sæbraut aan boord voor een walvissafari. Of geniet van het indrukwekkende, prachtige uitzicht vanuit de kerk Hallgrímskirkja over Reykjavik. Of bezoek de diverse musea die IJsland. Via interactieve presentaties leert u in het nationaal museum over de geschiedenis van IJsland. Of vinden we u tijdens uw groepsreis naar IJsland terug in de I8 Gallery met ook nationale kunstenaars? Bezoek het Reykjavik Art Museum of heeft het Maritiem Museum uw voorkeur?

IJsland heeft u meer te bieden

Maak combi uitstapjes tijdens uw groepsreis IJsland. Het openluchtmuseum Arbær is een nagebouwd historisch dorpje om van te smullen. Bezoek het prachtige National Park Thungvellir dat voor het merendeel bestaat uit lavavelden en diepe kloven. Wie aan IJsland denkt, denkt aan geisers, watervallen en een Noorderlicht Avondtour. Actief tijdens uw groepsuitje naar IJsland is ook mogelijk. Ga eens zeilen, klimmen, gletsjertochten en paardrijden. Of zwemmen in thermisch, helblauw, geneeskrachtig water van 39°C? Dat kan in Blue Lagoon. Er is tijdens een groepsreis Reykjavik – IJsland nog meer veel te beleven!

Meer informatie over een groepsreis naar Reykjavik

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Reykjavik. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Reykjavik (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.