Groepsreis naar Liverpool

Een groepsreis naar Liverpool, dat kan écht niet stuk. Een weekendje of langer met je eigen groep op reis naar het bruisende Liverpool? Een bedrijfsuitje naar Liverpool? Duik in de stad van de Beatles, de Engelse winkeltjes en de cultuur. Een groepsreis organiseren? Liverpool leeft. Liverpool bruist!

Een groepsreis naar Liverpool: You’ll Never Walk Alone!

Met 800 jaar maritieme geschiedenis maakte Liverpool in de 18e eeuw haar vroege fortuin. Een groepsreis naar Liverpool geeft u inzicht in oudere tijden. De imposante havengebouwen van weleer sieren de skyline van de stad. Tijdens uw groepsuitje naar Liverpool kunt u deze geschiedenis gratis herleven in het Merseyside Maritime Museum, het grootste maritieme museum in Europa. De stad ontwikkelde zich de laatste decennia tot een moderne, bruisende stad. Mede door de kunstgalerieën, musea en architectuur. Natuurlijk ook door de blijvende populariteit van The Beatles. Mooie oude pakhuizen, hippe winkeltjes, gezellige cafés en terrasjes maken het plaatje compleet. Een groepsuitje naar Liverpool? De ‘Liverpudlians’ heten u van harte welkom!

Groepsreis of stedentrip naar Liverpool: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Liverpool, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Groepsreis naar Liverpool: Valt er wel wat te ontdekken?

Sinds 2004 staat het havengebied en een deel van de binnenstad op de Werelderfgoedlijst. En in 2008, na haar 800ste verjaardag, was de Liverpool de culturele hoofdstad van Europa. Geen groepsuitje naar Liverpool zonder een bezoek aan het museum Beatles Story. Kunnen we u tijdens uw groepsreis naar Liverpool nog terug vinden in de prachtige Anglicaanse Liverpool Cathedral of geeft u de voorkeur aan de neoclassicistische St. Georges Hall? En dan zijn er de interessante musea om te bezoeken. In Walker Art Gallery is een collectie kunst van de middeleeuwen tot nu te bewonderen. In het Tate Liverpool zit je tijdens je groepsuitje als liefhebber van ‘Brit Art’ wel goed. Of bezoek het World Museum Liverpool wat meer over het leven in Afrika, Azië, Amerika en Australië vertelt.

Liverpool heeft u meer te bieden

Excursie met de Yellow Duckmarine, een amfibievoertuig uit de Tweede Wereldoorlog, als rijdend en/of varend langs de mooiste plekjes van Liverpool. Of maak een cruise over de Mersey. Voetbalstadion Anfield Road bezoeken? Er is met een groepsreis Liverpool meer te beleven dan u denkt!

Meer informatie over een groepsreis naar Liverpool

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Liverpool. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Liverpool (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.