Groepsreis naar Keulen organiseren?

Een groepsreis naar Keulen organiseren? Een weekendje of langer met uw eigen groep op reis naar het lieflijke Keulen? De stad barst van de interessante bezienswaardigheden en musea. De machtige Rijn stroomt er vrolijk tussendoor. Met een groepsuitje naar Keulen: Shoppen in de gezellige binnenstad? Een Keuls bierhuis bezoeken? Heerlijk eten in een Kneipe? Zoekt u een groepsreis? In Keulen moet u zijn!

Groepsreis naar Keulen: De dom, de Altstadt, kunst en cultuur en nog veel meer!

De dom domineert de oude binnenstad en is één van de grootste kathedralen ter wereld. Er zijn tientallen galeries en musea. Keulen koestert haar schatten!
Ontspannen kunt ook u tijdens uw groepsuitje naar Keulen. Haal uw hart op in de exclusieve winkels. En wat denkt u van de kerstmarkten of het pretpark Phantasialand. Een groepsreis? Keulen is een cosmopolistische en tegelijk sfeervolle stad!

Groepsreis of stedentrip naar Keulen: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Keulen, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Groepsreis naar Keulen: Ontdekkingstocht

De trots van deze stad is de Dom, de gotische kathedraal. Luister naar de Petersglocke, de grootste kerkklok ter wereld. Of bezoek de prachtige schatkamer en beklim deze Petersglocke. Neem tijdens uw groepsreis Keulen de Rheinseilbahn, voor een oversteek over de Rijn. Laat met een avondcruise oud en modern Keulen langzaam aan u voorbij trekken. Bezoek ook een van de vele interessante musea. In het Kölnisches Stadtmuseum leert u alles over de geschiedenis van Keulen. Het schaalmodel van de stad is een lust voor het oog. Het EL-DE-Haus, voormalig hoofdkantoor van de Gestapo, laat u niet onberoerd.

Keulen biedt u meer:

Bij een groepsuitje naar Keulen hoort een brouwerij met Kölsch bier. Proost! Het Eau de cologne museum: ‘Keuls water’ klinkt nét even anders, maar ruikt hetzelfde. Een themafeest tijdens een dinnercruise op de Rijn? Of zit u nog vol van het Chocolade museum? Maar er is tijdens een groepsreis Keulen natuurlijk nog meer te beleven!

Meer informatie over een groepsreis naar Keulen

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Keulen. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Keulen (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.