Groepsreis naar Istanbul organiseren?

Samen met een groep een weekendje of langer op reis naar Istanbul? Direct een groepsreis naar deze sprookjesachtige bestemming plannen? Laat de dagelijkse beslommeringen achter u en stap met uw groepsuitje naar Istanbul in een totaal andere wereld.
Een groepsreis naar Istanbul organiseren? Istanbul, de stad met een fascinerende combinatie van culturen!

Een groepsreis naar Istanbul: Shoppen op z’n Oosters!

Met een groepsuitje naar Istanbul ontkomt u niet aan de vele culturele hoogtepunten die de stad te bieden heeft. Istanbul is de stad van de Blauwe Moskee, het Topkapipaleis en de Bosporus. Bezienswaardigheden die u niet mag missen. Proef de sfeer op de Grand Bazaar? Hip & modern is Istanbul overigens ook. Smullen van de echte Kebab of bestel bij uw drankje Turkse tapas. Ervaar de Oosterse cultuur met uw groepsreis in inspirerend Istanbul!

Groepsreis of stedentrip naar Istanbul: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Istanbul, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Dit heeft Istanbul u allemaal te bieden: Kunt u een keuze maken?

Ervaar de wereld van duizend-en-een-nacht bij een van de paleizen. Bezoek het oververgetelijke Topkapipaleis of Sultanspaleis tijdens uw groepsreis in Istanbul. Of wandel binnen bij het museum Hagia Sophia uit de 6e eeuw en ervaar de historie van kerk naar moskee. Bewonder tijdens uw groepsreis naar Istanbul de immense koepel, de fresco’s en de mozaïeken. Ervaar “de Blauwe Moskee” met zijn 21.000 blauwe tegeltjes en zes minaretten.
Voor de museumliefhebbers is er keuze te over in Istanbul. Bezoek het knalroze Atatürk museum, het huis van de ‘Vader des Vaderland’. En ontdek tijdens een groepsreis aan Istanbul de historische achtergrond van het land. Daarnaast leert Arkeoloji Musezi u alles over de geschiedenis van het Midden-Oosten en Istanbul. Of wandel binnen bij het Islamitisch en Turks Kunstmuseum met een unieke collectie religieuze kunst vanaf de 8ste eeuw.
Istanbul biedt u een mooi uitzicht over de Bosporus. Of bekijk de stad vanaf de uitkijktoren de Galata Kulesi. Ontspanning kunt u natuurlijk ervaren tijdens een heerlijk Turks bad met een scrub en massage. De Bosporus biedt u mogelijkheden voor een rondvaart of een overtocht.
Maar natuurlijk is er tijdens een groepsreis naar Istanbul meer te beleven!

Meer informatie over een groepsreis naar Istanbul

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Istanbul. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Istanbul (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.