Een groepsreis naar Ibiza organiseren?

Een groepsreis of bedrijfsuitje naar Ibiza. Weinig bestemmingen in de wereld bieden zo’n breed scala van hotels en entertainmentopties. Waar de nieuwste muziek en modetrends in tegenstelling staan met de charmante landelijke gebieden en afgelegen baaien. Prachtige natuur, parken en dennenbossen en meer dan 50 stranden en baaien met een turquoise zee.

Ibiza – verken het eiland

Per scooter en onder leiding van een Nederlandssprekende gids verken je het eiland, met de gelegenheid om een zwempauze te houden in één van de vele baaitjes die je onderweg tegenkomt. . Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheden om het eiland te verkennen door middel van een Jeepsafari, of een interactieve rally met 2CV’s. Of een Catamarantocht, exclusief voor je eigen groep gereserveerd, met een Paella lunch aan boord bijvoorbeeld.

Ibiza en de hippiecultuur

Iedereen heeft wel eens gehoord van de beroemde hippie markten op Ibiza. Het is een van de top attracties van het eiland en een must-see voor elke Ibiza bezoeker. Ibiza heeft sterke artistieke wortels die terug gaan tot de jaren ’60 toen ambachtslui, schilders en ontwerpers naar het eiland kwamen om de unieke sfeer, licht en vrijheid van meningsuiting te ervaren. Dit alles komt terug in de markten op het eiland waar handgemaakte items zoals kleding, sieraden en vele andere producten gekocht kunnen worden.

Ibiza – eten, drinken en uitgaan

Wat dacht je van een barbecue op het strand? Lekker met de voetjes in het zand genieten van de relaxte sfeer. Een idyllische tapasbar in de haven of een exclusief gangendiner in een hippe beachclub, alles is mogelijk! En daarna het bruisende nachtleven in. Ibiza staat wereldwijd bekend als hét party-eiland van Europa. Super discotheken, extravagante feesten en de grootste DJ’s ter wereld draaien hier hun sets. De hele nacht door!

Meer informatie over een groepsreis naar Ibiza?

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis naar Ibiza. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.