Een groepsreis naar Hamburg organiseren?

Een weekendje of langer met uw eigen groep op reis naar Hamburg aan de Elbe? Een groepsuitje naar Hamburg is een stedentrip naar een hippe en upcoming bestemming. Een groepsreis naar Hamburg? Niet voor de hand liggend, wel een gegarandeerd succes!

Groepsreis door Hamburg: hip, trendy, mondain!

Slenter tijdens uw groepsuitje Hamburg door de mondaine Altstadt. Ontdek de gezelligheid van de vele grachten en niet te vergeten het stadsmeer, de Alster. Tijdens uw groepsreis Hamburg is een bezoek aan Speicherstadt met haar vele musea zeker de moeite waard. De uit rode baksteen opgetrokken pakhuizenwijk aan de noordoever van de Elbe zijn een geliefd decor voor bioscoopfilms. Hamburg kent een levendig uitgaansleven. De voorheen beruchte Reeperbahn is tegenwoordig hét uitgaanscentrum van Hamburg. Ook op culinair gebied heeft Hamburg zeker het één en ander te bieden. Zonder problemen vindt u tijdens uw groepsuitje aan Hambrug restaurants die gastronomische toppers uit alle werelddelen serveren. Groepsreis naar Hamburg: Niks moet, maar alles kan!

Groepsreis of stedentrip naar Hamburg: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Hamburg, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Groepsreis naar Hamburg: Uw ontdekkingstocht op een rijtje

De diverse thema’s en routes leiden u met een rondvaart langs de bezienswaardigheden van de stad. Of kiest u voor de rode dubbeldekker bus of een stadsverkenning per GPS? In de Kunsthalle geniet u van een prachtige kunstcollectie uit de 14e tot de 19e eeuw. Bij een groepsreis naar Hamburg hoort ook echt een bezoek aan het Speicherstadtmuseum. Of bezoek de andere musea: Hamburgs Dungeon, Miniatur Wunderland of het Spicy’s Gewürzmuseum? Een unieke ervaring is “Dialog im Dunkeln”!

Hamburg heeft u meer te bieden

In de Lange Reihe wappert de regenboogvlag. Neem een kijkje in de exclusieve boetiekjes, kunstgaleries, cafés en restaurantjes in alle ‘geuren van de regenboog’. De Hamburgische Staatsoper is een van de beroemdste operahuizen ter wereld Of laat met een dinnercruise tijdens uw groepsuitje Hamburg langzaam aan u voorbij trekken. Maar er is natuurlijk tijdens een groepsreis Hamburg nog meer te beleven!

Meer informatie over een groepsreis naar Hamburg

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Hamburg. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Hamburg (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.