Groepsreis naar Gent organiseren?

Een groepsreis naar Gent organiseren? Met uw familie, vrienden of kennissen samen een weekendje of langer naar deze prachtige Vlaamse bestemming? Middeleeuwse gebouwen, imposante kerken en abdijen, aanlokkelijke winkeltjes en de lekkerste restaurantjes. U zult zich tijdens uw groepsuitje Gent geen moment vervelen. Groepsreis naar Gent: Geschiedenis en cultuur, maar ook modern en trendy!

Groepsreis naar Gent organiseren: Begin uw hier de avontuur

Een stadswandeling met een gids door Gent. Grappige anekdotes geven uw wandeling kleur. Vanaf de St. Michielsbrug kunt u de imposante torenrij van Gent zien liggen. Aan de grachten liggen prachtige historische panden. Strijk neer in een sfeervol cafeetje voor een pinteke bier. U hoeft er niet lang voor te zoeken! Het is echt een ontspannende belevenis om tijdens uw groepsreis Gent de stad per fiets te verkennen. Het centrum is geheel autovrij. Stap eens af en las tijdens uw groepsuitje naar Gent ook een bezoek aan de Sint-Pietersabdij in. Wat denkt u bijvoorbeeld van een digitale monnik? Zo leert u de geheimen van dit 17e eeuwse topmonument op speelse wijze kennen. Gent is voor een groepsreis Kunststad en Bloemenstad tegelijk!

Groepsreis of stedentrip naar Gent: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Gent, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Groepsuitje naar Gent: Uw ontdekkingstocht

Gent ontdekken met een stadswandeling, rondvaart, fietstocht, GPS-tour of Foto-Funtour. De 12e eeuwse waterburcht Gravensteen met vergeetput, kerker en wapencollectie. Bezoek eens het werelderfgoed Belfort en bewonder de oude Sint-Baafskathedraal. Groepsreis naar Gent op museatour: Bewonder in een hip museum de kunststromingen vanaf 1945: Cobra, Pop Art en Minimal Art. Of beleef de Vlaamse kunst vanaf de middeleeuwen.

De stad Gent heeft u nog veel meer te bieden

De Graslei en Korenlei in de middeleeuwse haven met prachtige gildehuizen uit de 16e eeuw. Verwend worden in het Groot Vleeshuis met streekgerechten en plaatselijke delicatessen. Met een rondreis door Vlaanderen vervolgen we onze ontdekkingstocht in Brugge, Antwerpen of we overnachten tijdens onze groepsreis in Oostende gevolgd door een beachprogramma. Er is tijdens een groepsuitje Gent natuurlijk meer te beleven!

Meer informatie over een groepsreis naar Gent

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Gent. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Gent (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.