Groepsreis naar Edinburgh organiseren?

Een groepsreis naar Edinburgh organiseren? Een weekendje of langer met uw eigen groep op reis naar Edinburgh, de bijzondere hoofdstad van Schotland? Een groepsuitje naar Edinburgh, dat wordt zeker genieten! De stad heeft prachtige oude gebouwen, mysterieuze klinkerstraatjes en tal van interessante bezienswaardigheden. Zoekt u een groepsreis? Edinburgh: sfeervol, historisch en adembenemend mooi!

Een groepsreis organiseren? Edinburgh is greater than great!

De stad wordt verdeeld in een oud middeleeuws gedeelte met een rijke historie en het prachtige Greorgiaanse nieuwe gedeelte. Uw groepsreis naar Edinburgh is pas compleet met een wandeling door de oude stad en een bezoek aan het beroemde Edinburgh Castle. Natuurlijk struinen we langs de (kilt)winkeltjes aan de Royal Mile. Fish and chips eten in één van de vele gezellige pubs? Én genieten van een echte Schotse whisky. Groepsreis naar Edinburgh: Dwaal samen door de tijd en door de straatjes van Edinburgh!

Groepsreis of stedentrip naar Edinburgh: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Edinburgh, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Ervaar Edinburgh: Ontdekkingstocht met boeiende rondleiding

Edinburgh Castle op Castle Rock is een indrukwekkend kasteel met kantelen en poorten. Een belevenis met kroonjuwelen, de ‘Stone of Scone’ én mysterieus ronddolende geesten! Met Hop-on-and-off in een open dubbeldekker door de stad. Bezoekt u tijdens uw groepsreis Edinburgh zeker de Blackness Castle en de St. Giles Cathedral met doedelzakspelende engel!
Maak met de ‘Ghost Tour’ een ‘geestig’ tintje aan uw groepsreis aan Edinburgh. En eindig bij de beroemde Royal Mile: met kleine winkeltjes en veel interessante oude gebouwen. Bezoek ook eens de vele interessante, gratis musea. Het Museum of Schotland leert u alles over de geschiedenis en cultuur van Schotland. Vinden we u tijdens uw groepsuitje Edinburgh terug in de National Gallery of Schotland? Of heeft u meer belangstelling voor de militaire geschiedenis in het National War Museum?

Edinburgh heeft u nog meer te bieden:

Bij een groepsuitje naar Edinburgh hoort zeker een rondleiding door een whiskystokerij! Cheers! Of shop till you drop’ in de warenhuizen aan Princess Street. Strijk neer in een tearoom. Diner in “The last Drop” met heerlijk Schots eten. De Schotse livemuziek maakt uw feestje compleet. Maar er is natuurlijk nog meer te beleven tijdens een groepsreis naar Edinburgh!

Meer informatie over een groepsreis naar Edinburgh

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Edinburgh. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Edinburgh (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.