Een bedrijfsuitje wintersport organiseren?

Een onvergetelijke bedrijfsuitje voor uw medewerkers? Laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Een personeelsuitje of incentive naar de sneeuw. Duke Travel is al meer dan 25 jaar dé specialist! Wij brengen u naar de mooiste skigebieden in Oostenrijk, Tsjechië en Italië.

Wintersportgroepsreizen voor iedereen

U zoekt een familieskigebied, een superskigebied of is de Après-Ski belangrijk? Een geheel verzorgd (lang)weekend, midweek of meerdaagse groepsskireis? Duke Travel biedt accommodatie in alle skigebieden en door onze samenwerking met lokale uitvoerders bieden we overal de scherpste prijzen voor liftpassen, materiaal en lessen. Duke Travel heeft een aantal eigen wintersporthuizen, daarnaast werken wij samen met hotels, appartementen en groepshuizen in heel Oostenrijk, Tsjechië en verschillende Italiaanse skigebieden.

Activiteiten buiten de piste:

Wilt u net iets meer uit het wintersportuitje halen? Dat kan: wij verzorgen diverse activiteiten buiten de piste. Denk aan dineren op bijzondere locaties, rodelavonden, sneeuwschoenwandelen met lokale berggidsen of laat je verwennen in één van de vele welnesscentra.

Bestemming uitgelicht: Berghof Wagrain –SkiAmadé

Hotel Berghof in Wagrain is één van onze eigen accommodaties. Het hotel heeft een unieke ligging: op 1300 meter hoogte én direct aan de skiliften Flying Mozart en de G-Link Wagrain! Wat is er mooier dan wakker worden tussen de witte bergtoppen en uitkijken over de strak geprepareerde pistes? Begin en eindig je skidag direct bij het hotel!

Met de Grießenkareck en de Graffenberg beschikt Wagrain over twee fantastische bergen die met de G-LINK Wagrain spectaculair verbonden zijn. De skigebieden van Flachau, Wagrain, St-Johann-Alpendorf, Radstadt-Zauchensee, Kleinarl, Eben en Filzmoos vormen samen het skigebied Salzburger Sportwelt: ongeveer 350 km aan pistes maken dit een paradijs voor mensen die van mooie tochten houden.

Italië

Bedrijfsuitje Wintersport Italië

Een Bedrijfsuitje Wintersport naar Italië. Wij brengen u naar de mooiste skigebieden in…

Bekijk reis

Tsjechië

Bedrijfsuitje Wintersport Tsjechië

Een Bedrijfsuitje Wintersport naar Tsjechië. Wij brengen u naar het Ertsgebergte of Reuzengebergte,…

Bekijk reis