Schoolreis Werkweek Reuzengebergte

Ja, ik wil graag meer informatie over Schoolkamp Outdoor Reuzengebergte

 

Gaarne invullen:

  • Bestemming
  • Aantal dagen
  • Ca. aantal pers.

Voor ontvangst brochure, CD's, e.d. adres vermelden.

Schoolkamp Outdoor Reuzengebergte

Een werkweek Reuzengebergte organiseren?

Bent u van plan een werkweek naar Tsjechië te organiseren? Een midweek of langer? Een breed scala aan buitensporten, survival en culturele hoogtepunten. U vindt het in het Reuzengebergte in Tsjechië.

Een werkweek organiseren? Survival in Reuzengebergte

Met een werkweek Reuzengebergte zijn er volop mogelijkheden. In Tsjechië, ca. 100 km ten Noordoosten van Praag, op de grens met Polen bevindt zich één van de grootste natuurgebieden van Midden-Europa. Het gebied heeft gigantische graniet- en kalkrotspartijen, meren en 12 natuurreservaten met klaterende watervallen. Ga met je schoolreis naar het Reuzengebergte de sportieve uitdaging aan.

Schoolreis naar het Reuzengebergte: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan het Reuzengebergte, samen met uw leerlingen en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en wij bieden een ruime keuze uit interessante, actieve programma’s en excursies.

Werkweek Reuzengebergte, buitensport activiteiten

U verblijft in een groepshuis, pension of hotel. Duke Travel biedt accommodatie in verschillende plaatsen zoals Harrachov, Rokytnice en Spindleruv Mlyn. Het Reuzengebergte is uitstekend geschikt voor allerlei buitensport activiteiten zoals kanoën, raften, klimmen, abseilen en tokkelen. Wij bieden hier meerdere mountainbikeroutes en ook een downhill MTB parcours.

Het Reuzengebergte heeft meer te bieden dan alleen survival

Uw survivalweek Reuzengebergte uitbreiden met een cultureel programma? Uw reis is gemakkelijk te combineren met een bezoek aan Praag, eventueel in combinatie met één of meerdere overnachtingen. Of maak interessante rondleiding door de Skoda Fabriek in Mlada Boleslav.

Interessant alternatief – sporten in het Ertsgebergte:

Bekijk hiernaast de promotiefilm van ons Outdoor Sportkamp in het Ertsgebergte. Een unieke regio aan de Duits/Tsjechische grens op slechts 650 km van Nederland. Wij bieden hier alle denkbare buitensportmogelijkheden en in de regio zijn veel culturele uitstapjes te plannen. Bezoek onze pagina Ertsgebergte – topbestemming voor meer informatie.